Pančucháče

Horúce vzory zimy: Ozvláštnite svoj outfit trendy silonkami

Každú zimu prichádzajú okrem mrazov a snehu aj nové trendy, ktoré nás majú pri pochmúrnom počasí zabaviť. Nie náhodou sú preto tento rok v kurze provokatívne zvieracie vzory, krikľavo červená a drobné detaily všité do siloniek. Nebojte sa výstrednosti a pozvite do svojho života nový štýl „mob wife“, inšpirovaný mafiánskymi manželkami.

Čítať ďalej

CHIC AKO PARÍŽANKA: SPOZNAJTE TAJOMSTVO FRANCÚZSKEHO ŠTÝLU OBLIEKANIA.

Trenčkot, modrý baret a sýto červené pery zakusujúce sa do chrumkavého croissantu. Takýto obrázok sa vám v hlave najskôr vykreslí, keď sa povie francúzsky štýl. Málokto už ale tuší, že ide o klišé predstavu, ktorá má s pravým štýlom Francúzok pramálo spoločného. Rozlúsknite s nami tajomstvo Parížaniek, ktoré sú vždy chic.

Čítať ďalej

Čo na ples alebo gala v roku 2023? Inšpiráciu prináša Zendaya aj Taylor Swift

Od empírovej módy s antickými prvkami cez eleganciu z čias Boženy Nemcovej až po okázalé kúsky zdobené perím a čipkou. Plesová móda sa od prvého českého bálu v roku 1840 výrazne premenila. Trendy udáva fantázia a dlhé veľkolepé róby začínajú byť ľahkým prežitkom. V akých šatách tento rok na plesoch a báloch oslníte najviac?

Čítať ďalej

Ako sa starať o pančuchy a silonky, aby dlho vydržali?

Pančuchy a silonky sú pravdepodobne najporuchovejším kúskom v dámskom šatníku. Poznáte to - chcete si vziať obľúbenú sukňu, ale reprezentatívne silonky nikde. A keď si už nejaké oblečiete, celý deň myslíte na to, aby sa vám nezatrhli. Je vám to povedomé? Potom určite oceníte tipy, ako sa starať o pančuchy či silonky, aby vydržali pekné čo najdlhšie.

Čítať ďalej

Ako konečne schudnúť - chytro, bezbolestne a dlhodobo

Ako schudnúť, ako schudnúť rýchlo, ako schudnúť ľahko - práve tieto frázy sa s príchodom nového roka zaraďujú na internete medzi najviac vyhľadávané. K tomu, aby ste konečne získali postavu svojich snov, potrebujete hlavne motiváciu a chuť zmeniť svoj životný štýl. A taktiež pár našich tipov, ktoré vás nasmerujú na správnu cestu. Tak poďme na to!

Čítať ďalej

Základy bielizníku: Ktoré kúsky by mala vlastniť každá žena?

Otvoriť šatník a mať vždy čo na seba je snom mnohých žien. Čo takto mať perfektne zostavený aj bielizník, z ktorého si vyberiete bielizeň pre akúkoľvek príležitosť? Predstavujeme vám zoznam kúskov spodnej bielizne, ktorá si miesto vo vašom šuplíku rozhodne zaslúži. 

Čítať ďalej

Jeseň v rytme hygge: Vytvorte si doma škandinávsku pohodu

Ako prekonať jesenné čľapkanice, pochmúrne počasie a hmly, ktoré práve prichádzajú? Odpoveď znie: hygge. Dánsky spôsob života je údajne tajným receptom na šťastie a nie je divu, že mu prepadol celý svet. Tak si uvarte šálku čaju, navlečte huňaté ponožky a inšpirujte sa pravou škandinávskou pohodou.

Čítať ďalej

Tipy na darčeky ku dňu matiek, ktoré naozaj potešia

Tohtoročný deň matiek pripadá na 10. mája. Deň, kedy si všetky maminky zaslúžia veľké objatie, pusu, úsmev alebo nejakú hmotnú radosť. Za všetku lásku a starostlivosť, alebo skrátka len za to, že sú. Inšpirujte sa našimi tipmi na darčeky ku dňu matiek.

Čítať ďalej