Poradňa

Športové legíny: Najuniverzálnejší kúsok šatníka

Legíny majú vo svete módy obrovskú moc, tvoria základ ležérnych vzhľadov, ale tiež vedia prepožičať luxus high-end outfitom, hodným módnych prehliadok. Predstavujú nielen štýl, ale aj pohodlie, a ešte dokážu tvarovať postavu. Čo viac si od jedného kusu oblečenia priať? Prinášame vám niekoľko stylingových tipov, vďaka ktorým v roku 2024 s legínami zabodujete.

Čítať ďalej

Horúce vzory zimy: Ozvláštnite svoj outfit trendy silonkami

Každú zimu prichádzajú okrem mrazov a snehu aj nové trendy, ktoré nás majú pri pochmúrnom počasí zabaviť. Nie náhodou sú preto tento rok v kurze provokatívne zvieracie vzory, krikľavo červená a drobné detaily všité do siloniek. Nebojte sa výstrednosti a pozvite do svojho života nový štýl „mob wife“, inšpirovaný mafiánskymi manželkami.

Čítať ďalej

Sťahovacie silonky: Voľba číslo jedna pod šaty na ples

Začiatok roka je tradične sezónou plesov, na ktoré zo šatníka vyťahujeme svoje najlepšie spoločenské oblečenie, pričom sa snažíme si spomenúť na kroky foxtrotu. Okrem šiat je potrebné starostlivo vybrať aj silonky, ktoré by mali nielen skvele padnúť, ale tiež zodpovedať typu topánok, strihu šiat a farbe pleti aj outfitu. Podľa čoho silonky na ples vyberať, sa dozviete v našom jednoduchom sprievodcovi.

Čítať ďalej

Ako žiť lagom a v čom sa môžeme inšpirovať od Švédov

Severania, a konkrétne Švédi sú známi svojim špecifickým životným štýlom a prístupom. Veľmi populárny je ich koncept primeraného čiže lagom života a správania. Porekadlo „lagom är bäst“ by sa dalo preložiť ako naše „všetko s mierou“ alebo „tak akurát je najlepšie“. Nabáda k rovnováhe aj v dnešnom uponáhľanom a stresujúcom svete, a to na všetkých frontoch: v móde, v jedle, v pracovnom živote aj v domácnosti. Žiť lagom znamená byť uvedomelý voči sebe, okoliu i planéte.

Čítať ďalej

Tipy na Vianočné darčeky: Bellinda poteší celú rodinu

Opäť po roku prichádzajú Vianoce a s nimi aj výročný zhon po darčekoch, ktoré pretnú prianie obdarovávaného a váš finančný budget. Ušetrite si tento rok stres aj čas a nakúpte darčeky pre celú rodinu na jednom mieste – v Bellinde. Každá vianočná nádielka by sa mala skladať z praktických kúskov, ktoré poslúžia v priebehu celého roka, a z jedného či dvoch darčekov, ktoré sú výnimočné a na ktoré sa obdarovaný doslova teší celý rok.

Čítať ďalej

Jesenné trendy 2023: Vrstvenie sa vracia na scénu

S jeseňou prichádza aj výmena šatníka a pletené teplejšie kúsky zemitých farieb sa presúvajú do predných radov namiesto krátkych, vzdušných letných vecí. Trendom každej jesene je vrstvenie, ktoré je nielen moderné, ale aj praktické. Nestabilné jesenné teploty vyžadujú variabilitu a tú jednotlivé vrstvy oblečenia poskytujú. Nebojte sa kombinovať rôzne materiály, dodáte tak outfitu hĺbku.

Čítať ďalej

Ženy pozor! Móda podprsenky prešla rebrandingom

Dnešný progresívny prístup k životu, kde najdôležitejšie je pohodlie a spokojnosť každého jednotlivca, sa výrazne podpísal aj na obliekaní. Pravidlá sa rušia, moderné a in je všetko, čo môžete nosiť s gráciou a dobrým pocitom. A to platí aj v otázke bielizne. Podprsenka už nemusí byť dokonale skrytá pod tričkom, naopak ak je tam jemná krajka alebo ramienko. Spodná bielizeň sa berie ako módny doplnok, ktorý je súčasťou outfitu.

Čítať ďalej

Hlavne v pokoji: Ako pripraviť dieťa (a zvyšok rodiny) na návrat do školy?

Návrat do školy po bezstarostných prázdninách je náročný nielen pre deti, ale aj pre rodičov. Pripraviť školské pomôcky, nachystať tašku, nachystať budík. Znie to jednoducho, avšak za týmito na prvý pohľad banálnymi krokmi sa skrýva celý rad povinností, na ktoré je potrebné myslieť. Inšpirujte sa, ako zvládnuť ďalšie školské radovánky s gráciou a pokojom.

Čítať ďalej