Pančuchy

Sťahovacie silonky: Voľba číslo jedna pod šaty na ples

Začiatok roka je tradične sezónou plesov, na ktoré zo šatníka vyťahujeme svoje najlepšie spoločenské oblečenie, pričom sa snažíme si spomenúť na kroky foxtrotu. Okrem šiat je potrebné starostlivo vybrať aj silonky, ktoré by mali nielen skvele padnúť, ale tiež zodpovedať typu topánok, strihu šiat a farbe pleti aj outfitu. Podľa čoho silonky na ples vyberať, sa dozviete v našom jednoduchom sprievodcovi.

Čítať ďalej

HOT módne biblie: Letu vládne ľan a hodváb

Leto by ste pravdepodobne najradšej trávili pri vode, v tieni altánku a zelene, kde môžete bosý chodiť po tráve a užívať si piknik s priateľmi. Lenže realita je často iná a väčšinu všedných dní sa chodíte mestom a hromadnou dopravou z bodu A do bodu B. Aj leto v meste má svoje čaro, poradíme vám, ako si ho užiť v štýle.

Čítať ďalej

Módne trendy jari 2023: Oblečte sa štýlovo do rozkvitnutých dní

Aprílové slniečko sa s nami síce laškovne hrá na schovávačku, zatiaľ čo zimné kabáty sa už po dlhej zime chcú uložiť k spánku. A vy už sa pravdepodobne nemôžete dočkať ľahších kúskov i vrstvení, ktoré ich vystrieda. Čo na tohtoročnú skladbu jarného šatníka hovoria prehliadkové móla a poprední módni návrhári? Inšpirujte sa ďalšou porciou našich sezónnych trendov.

Čítať ďalej

Obdobie vianočných večierkov sa blíži. Užite si ich s gráciou

Sviatočná atmosféra, šampanské a kopy dobrého jedla. Kto by nemiloval vianočné večierky? Keď sa ich ale počas decembra zíde 5, nadšenie ľahko vystrieda stres. Máme pre vás tipy, ako si obdobie firemných večierkov užiť naplno a príjemne sa naladiť na Vianoce.

Čítať ďalej

Jesenné trendy 2022: Trblietky, sports luxe a svetre po babičke

Trendy sú preslávené tým, že sa neustále vzďaľujú a potom zase vracajú. Inak tomu nie je ani v prípade módnej inšpirácie na jeseň a zimu 2022. Ako vám tento rok poslúži sveter po babičke a prečo sú ihly k teplákom tou najlepšou voľbou? Nenechajte si ujsť posledný report z prehliadkových mól.

Čítať ďalej

Ako si účinne vyčistiť hlavu? Skúste spanie v prírode, pešiu púť alebo terapiu tichom

Rovnako ako domácnosť, aj naša hlava potrebuje z času na čas poriadne upratať. Lenže čo keď vás relax na pláži nebaví a vypísať si myšlienky na papier sa vám zdá málo? Nevadí. Existujú aj menej tradičné spôsoby, ako upokojiť myseľ a vrátiť sa k sebe samým. Metličky do rúčky a ide sa upratovať!

Čítať ďalej

Základy bielizníku: Ktoré kúsky by mala vlastniť každá žena?

Otvoriť šatník a mať vždy čo na seba je snom mnohých žien. Čo takto mať perfektne zostavený aj bielizník, z ktorého si vyberiete bielizeň pre akúkoľvek príležitosť? Predstavujeme vám zoznam kúskov spodnej bielizne, ktorá si miesto vo vašom šuplíku rozhodne zaslúži. 

Čítať ďalej

Jesenné trendy 2020: Kabáty, saka a vesty idú na krátko

Lúčenie s letom býva ťažké, ale našťastie prichádza ďalšie krásne obdobie, jeseň. Čas farebného lístia, tekvíc, burčiaku a nových kúskov , ktorými zásobíme svoj jesenný šatník. Svetoví návrhári už majú o nadchádzajúcich trendoch jasno. Pozrite sa na zoznam toho najzaujímavejšieho , čo sa bude nosiť na jeseň.  

Čítať ďalej