Novinky na e-shope: Vyberte si silonky, ktoré sa nezatrhnú

10. 4. 12:00

Večnou nevýhodou siloniek býva ich ľahké zatrhnutie - tomu je ale koniec. Skoro nezničiteľné silonky sú riešením, ktoré ocení každá žena. Už žiadne zátrhy na pančuche a náhradný pár v kabelke, stavte na silonky, ktoré sa neroztrhnú a dodajú vašej postave sexy tvary.


Foto: Pinterest.com

Takmer nezničiteľné silonky Ultra Resist majú čo ponúknuť

Silonky, ktoré sa nazatrhnú a zároveň sú elegantne priesvitné a splývajú s farbou pokožky? Prečo nie. Rad Ultra Resist predstavuje riešenie aj pre tých najnáročnejších. Vďaka špeciálnej technológii pletenia ponúkajú to najlepšie z oboch svetov: odolnosť a priehľadnosť. Nemusíte sa teda stresovať pri sadaní v metre ani na prechádzke so psom, pančuchy toho vydržia oveľa viac, než si myslíte.

Viac na videu: https://www.instagram.com/p/C5KvSz8hdJb/

Silonky Bellinda Flat tummy vám vytvarujú postavu

Prezeráte sa v upnutých šatách pred zrkadlom a nezdá sa vám vypuklé brucho a vyčnievajúce „madlá lásky“? Pomôžte si tvarujúcimi silonkami, ktoré doslova splynú s vašou kožou. Kolekcia Flat tummy 15 DEN sa pýši tenkým materiálom a vysoko tvarujúcim efektom v oblasti brucha. Vďaka svojej jemnosti sú silonky vhodné aj na jar a letné dni, kedy úhľadne zjednotia farbu kože, spevnia telo, kde potrebujete, a napriek tomu sú príjemne priedušné.

Foto: Pinterest.com

Samodržiace silonky s matujúcim efektom

Samodržky majú povesť sexy pančúch, ale obľúbené sú hlavne pre svoju praktickosť. Nosia sa pod midi- a maxisukne či upnuté šaty a občas vyzývavo vykuknú z rázporku. Dlho sa samodržiace silonky ponúkali predovšetkým v lesklom finiši, ale nadišiel čas znovu predstaviť matné samodržky Hold Up Sexy, ktoré pôsobia prirodzene a opisujú vzhľad kože. Sexi lem so silikónovými prúžkami spoľahlivo drží na nohe a prebudí vo vás driemajúcu ženskosť.

Večne roztrhané silonky sú minulosťou

Pohodlie by malo byť základom každého outfitu – aj toho slávnostného na veľkolepý gala večer. Keď už sa musíte trápiť na vysokých ihlách, uistite sa, že vás aspoň oblečenie nikde nereže, neškriabe a netlačí. A u siloniek to platí dvojnásobne. Zamerajte sa na rozšírený pás, ktorý vašej postave dodá efekt presýpacích hodín bez toho, aby sa vám zarýval do kože, voľte modely s nižšou hodnotou DEŇ, ktoré sú jemnejšie, priedušnejšie, ale zároveň splnia svoju úlohu zjednotenia farby. V neposlednom rade siahnite po silonkách, ktorým neutekajú oká a pýšia sa svojou odolnosťou.