Základy bielizníku: Ktoré kúsky by mala vlastniť každá žena?

11. 1. 14:33

Otvoriť šatník a mať vždy čo na seba je snom mnohých žien. Čo takto mať perfektne zostavený aj bielizník, z ktorého si vyberiete bielizeň pre akúkoľvek príležitosť? Predstavujeme vám zoznam kúskov spodnej bielizne, ktorá si miesto vo vašom šuplíku rozhodne zaslúži. 


  1. Čierna, biela a telová podprsenka 

Za základný stavebný kameň bielizníku sa dajú považovať podprsenky v troch základných farbách – v čiernej , bielej a telovej. Či už si oblečiete biele upnuté tričko či čiernu priesvitnú blúzku, budete mať istotu, že farba podprsenky bude s vybraným zvrškom pekne splývať. Akonáhle nájdete perfektne vyhovujúcu podprsenku , nie je jednoduchšie ako si ju zaobstarať v troch spomínaných farebných odtieňoch.  

 

  1. Podprsenka bez ramienok 

Ak radi nosíte topy bez ramienok, kvalitná podprsenka bez ramienok by vám v bielizníku nemala chýbať. Čaká ju totiž pomerne náročná úloha, a síce udržať váš hrudník v požadovanej polohe aj bez pomoci dvoch špagátov 

 

  1. Multifunkčná podprsenka 

Veľmi praktickým kúskom je tiež multifunkčná podprsenka, ktorú možno nosiť do šiat s hlbším výstrihom aj do tričiek s prekríženým chrbtom. Vďaka nastaviteľným a odnímateľným ramienkam si podprsenku môžete dokonale prispôsobiť tomu, čo si práve oblečiete. 

 

  1. Bezšvová spodná bielizeň 

Čas od času požadujeme od spodnej bielizne jediné  - aby bola neviditeľná. Bezšvová spodná bielizeň je komfortná, príjemná a jej obrysy zostávajú pod upnutou blúzkou či priliehavými nohavicami v úplnom utajení. 

 
5. Krajkový set pre výnimočné okamihy 

Aspoň jeden delikátny set spodnej bielizne vhodný iba na špeciálne príležitosti by mala vlastniť každá žena. Je jedno, či zvolíte čipkový, saténový, červený alebo čierny. Hlavné je, aby ste sa v ňom cítili ako bohyňa. 

 

6. Pančucháče - čierne, telové a vzorované 

Ďalšou nevyhnutnosťou, ktorá pre vás pravdepodobne nebude žiadnym objavom, sú pančucháče. Pančúch a siloniek nie je nikdy dosť a ideálne je zaobstarať si ich hneď v niekoľkých rôznych farbách a hrúbkach, ktoré sú značené ako DEN. Čím menšie číslo DEN, tým sú pančuchy jemnejšie a priesvitnejšie. Stavte na: 

 

  • Čierne matné pančuchy s hrúbkou 15 DEN, 20 DEN, 40 DEN, 60 DEN, 
  • klasické telové silonky, 
  • telové BB silonky s krycím efektom, 
  • termo pančuchy, 
  • samodržiace pančuchy.