Horúce vzory zimy: Ozvláštnite svoj outfit trendy silonkami

21. 2. 12:00

Každú zimu prichádzajú okrem mrazov a snehu aj nové trendy, ktoré nás majú pri pochmúrnom počasí zabaviť. Nie náhodou sú preto tento rok v kurze provokatívne zvieracie vzory, krikľavo červená a drobné detaily všité do siloniek. Nebojte sa výstrednosti a pozvite do svojho života nový štýl „mob wife“, inšpirovaný mafiánskymi manželkami.


 

Foto: Pinterest.com

Vykročte v ústrety móde

Zima nemusí byť len o tmavých farbách a outfitoch tón v tóne. Tohtoročná sezóna je dokonalou príležitosťou na experimentovanie s odvážnymi trendmi. A kde inde začať ako pri vašich nohách? V našej kolekcii dámskych zimných pančúch nájdete to pravé oživenie na krátke dni a dlhé noci. Inšpirujte sa v tomto blogu a objavte nové spôsoby, ako okoreniť svoj vzhľad.

Foto: Pinterest.com

Valentínska romanca v tónoch červenej

Červené silonky - symbol vášne a odvahy. Sú ideálnou voľbou pre každého, kto chce do svojho zimného šatníka vniesť trochu života. Kombinujte červené pančuchy s čiernou pre sofistikovaný a veľmi ženský vzhľad alebo popustite uzdu kreativite a vyneste ich so zdanlivo nehodiacou sa ružovou – color blocking sa zaručene postará o wow efekt. Pre inšpiráciu nemusíte chodiť do zahraničia, napríklad influencerka Alex Sedláčková vie svoje o tom, že red is the new black.

Foto: Instagram.com

Buďte sama sebe vzorom

Ďalším hitom tohtoročnej zimy sú pančuchy so vzorom. A čo by mohlo byť viac v kurze ako leopard? Či už sa rozhodnete pre realistické prevedenie v béžovo-čiernej kombinácii, alebo tlmený celočierny vzhľad, tento nevšedný dizajn prepožičia vášmu outfitu nádych divokosti a zároveň vás udrží v teple. V našej kolekcii nájdete širokú škálu zimných pančúch, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Nechajte sa strhnúť trendy a privítajte zimu v plných farbách a neprehliadnuteľných vzoroch!

Foto: Pinterest.com

Aj matný finiš dokáže zažiariť

Veľmi in budete tiež v silonkách s matným finišom, ktoré sú originálne a outfitu dodajú textúru. Hodí sa k športovému štýlu aj k elegantným šatám a zakaždým urobia veľkú parádu. V mate vyzerajú dobre nielen jemné vzory, ale aj obyčajné pančuchy – priesvitné aj nepriesvitné. Nenásilný matný finiš je skvelým prvým krokom, ako do outfitu zakomponovať výrazné silonky.

Silonky to povedia za vás

Nebojte sa zabrúsiť aj mimo tradičných vzorov. Silonky dostávajú 3D rozmer prostredníctvom našitých kamienkov, perličiek a ďalších malých, hravých detailov, ktoré vám pomôžu posunúť váš vzhľad na úplne novú úroveň. Silonky majú totiž tú moc urobiť aj z basic outfitu model hodný módnych prehliadok.