Dámska bielizeň

Ako žiť lagom a v čom sa môžeme inšpirovať od Švédov

Severania, a konkrétne Švédi sú známi svojim špecifickým životným štýlom a prístupom. Veľmi populárny je ich koncept primeraného čiže lagom života a správania. Porekadlo „lagom är bäst“ by sa dalo preložiť ako naše „všetko s mierou“ alebo „tak akurát je najlepšie“. Nabáda k rovnováhe aj v dnešnom uponáhľanom a stresujúcom svete, a to na všetkých frontoch: v móde, v jedle, v pracovnom živote aj v domácnosti. Žiť lagom znamená byť uvedomelý voči sebe, okoliu i planéte.

Čítať ďalej

Tipy na Vianočné darčeky: Bellinda poteší celú rodinu

Opäť po roku prichádzajú Vianoce a s nimi aj výročný zhon po darčekoch, ktoré pretnú prianie obdarovávaného a váš finančný budget. Ušetrite si tento rok stres aj čas a nakúpte darčeky pre celú rodinu na jednom mieste – v Bellinde. Každá vianočná nádielka by sa mala skladať z praktických kúskov, ktoré poslúžia v priebehu celého roka, a z jedného či dvoch darčekov, ktoré sú výnimočné a na ktoré sa obdarovaný doslova teší celý rok.

Čítať ďalej

Ženy pozor! Móda podprsenky prešla rebrandingom

Dnešný progresívny prístup k životu, kde najdôležitejšie je pohodlie a spokojnosť každého jednotlivca, sa výrazne podpísal aj na obliekaní. Pravidlá sa rušia, moderné a in je všetko, čo môžete nosiť s gráciou a dobrým pocitom. A to platí aj v otázke bielizne. Podprsenka už nemusí byť dokonale skrytá pod tričkom, naopak ak je tam jemná krajka alebo ramienko. Spodná bielizeň sa berie ako módny doplnok, ktorý je súčasťou outfitu.

Čítať ďalej

Intímna hygiena: Viete, ako sa ideálne starať o citlivé partie?

Starostlivosť o intímne partie sa môže zdať ako úplne banálna vec – až 74 % žien však aspoň raz za život zápasí s rôznymi vaginálnymi problémami, ktorých častou príčinou je práve nesprávna či nedostatočná intímna hygiena. Zistite, prečo na voľbe mydla záleží aj ako pohodu intímneho prostredia ovplyvňujú menštruačné pomôcky.

Čítať ďalej

Novoročné predsavzatie trochu inak: Ako dôjsť tam, kde chcete byť?

S novým rokom väčšinou prirodzene prichádza aj vôňa nových diárov, túžba plánovať a bilancovať. Nepopísaný list so sľubnými vyhliadkami nám dáva nádej, že teraz bude všetko inak. Zabudnite na predsavzatie a prečítajte si, ako si naplánovať rok, ktorý bude úžasný a hlavne váš.

Čítať ďalej

Tipy na vianočné darčeky 2022: Pre ženy, mužov aj pre dobrú vec

Hovoríte si, ako je možné, že už budú zase Vianoce? Ak sa niekde medzi panikou a pracovným zhonom snažíte vymyslieť darčeky pre svojich najbližších, čítajte ďalej. Pripravili sme pre vás článok plný inšpirácie na výnimočné darčeky pre ešte výnimočnejšie ženy aj mužov vo vašom okolí.

Čítať ďalej

Jednoduché tipy, ako na jeseň posilniť imunitu a byť fit

Príroda hrajúca všetkými farbami, ranná hmla a kuchyňa prevoňaná jablkovým koláčom. Jesenná idylka ako maľovaná, teda kým sa o vás nepokúsi nejaký bacil. Zistite, ako posilniť svoju imunitu a vyzbrojiť svoje telo na chrípkové obdobie.

Čítať ďalej

Cvičenie doma: Ako na to, aby vás dlhodobo bavilo?

Pandémia je síce preč, určitá adaptácia na nové zvyky však pretrváva dodnes. Z obývacích izieb sa stali nielen kancelárie, ale aj posilňovne. Ak ste si aj vy zvykli cvičiť hlavne doma a preplneným fitness centrám sa skôr vyhýbate, čítajte ďalej. Máme pre vás tipy, ako si dlhodobo udržať motiváciu vyťažiť z domáceho cvičenia maximum.

Čítať ďalej