Sťahovacie silonky: Voľba číslo jedna pod šaty na ples

7. 1. 12:00

Začiatok roka je tradične sezónou plesov, na ktoré zo šatníka vyťahujeme svoje najlepšie spoločenské oblečenie, pričom sa snažíme si spomenúť na kroky foxtrotu. Okrem šiat je potrebné starostlivo vybrať aj silonky, ktoré by mali nielen skvele padnúť, ale tiež zodpovedať typu topánok, strihu šiat a farbe pleti aj outfitu. Podľa čoho silonky na ples vyberať, sa dozviete v našom jednoduchom sprievodcovi.


Foto: Freepik.com

Silonky na ples ako doplnok spoločenského outfitu

Výber siloniek nepodceňujte, dokážu totiž úplne zmeniť vnímanie a štýl outfitu. V čiernych sieťovaných silonkách ťažko docielite vzhľad nevinného anjelika a dobre nebudú pôsobiť ani veľmi svetlé pančuchy na opálenej pokožke. Ďalším faktorom pri výbere je jemnosť siloniek a hodnota DEŇ, ktorá určuje, ako pevné silonky budú. A samozrejme veľkosť, ktorú jednoducho vyčítate z tabuľky na zadnej strane krabičky podľa svojej výšky a hmotnosti.

Foto: Freepik.com

Malé čierne nechávajú priestor na kreativitu

Čierne kokteilové šaty, ktoré sa po vzore angličtiny prezývajú malé čierne, sú univerzálnym kúskom, ktorý je možné pomocou doplnkov štylizovať na akýkoľvek spôsob. Nebojte sa siahnuť po výstredných silonkách so vzorom, ktoré ukážu vašu hravosť a originalitu. Celočierny outfit je skvelý nielen na plesy, ale aj na večierky či do divadla. Vzor siloniek môže byť nenápadný v podobe jemnej linky na zadnej strane alebo výraznejší s motívmi či nápismi.

Foto: Freepik.com

Pod upnuté šaty jedine sťahovacie silonky

Oblečenie na telo je neúprosné a ukáže všetky záhyby tela. Lichotivé krivky vykúzlite pomocou sťahovacích siloniek – a to ako v oblasti brucha, zadku, bokov, tak aj stehien. Pokiaľ zháňate zoštíhľovacie silonky, Bellinda má určite čo ponúknuť. Silonky sú navyše vyrobené tak, aby formovali, ale netlačili. Objavte svet sťahovacej bielizne, ktorá vám dodá potrebné sebavedomie a istotu v každej situácii.

Silonky bez špičky do otvorených topánok

Silonky a otvorená špička topánok? Nie je problém. Zájdite si na pedikúru, pretože prsty rozhodne nebudete schovávať pod nevzhľadným lemom siloniek. Špičky pančúch nemusíte ani podomácky strihať a hnevať sa s nepríjemným zhrňováním v topánke - riešením sú silonky bez špičky. Takmer bezvýznamný vynález pre ľudstvo, ale každá milovníčka otvorených topánok ho určite ocení.

Kedy obliecť samodržiace pančuchy?

Samodržiace pančuchy rozhodne nepatria len k sexi bielizni, sú praktickým riešením aj do spoločnosti a kancelárie. Vďaka silikónovým protišmykovým pásikom spoľahlivo držia na svojom mieste a vám dávajú voľnosť. Nemusíte sa zaoberať zdĺhavým vyzliekaním siloniek pri každej návšteve toalety. A pokiaľ vo vás predsa len vzbudzujú sexy dojmy, tým lepšie – dodajú vám sebaistotu a šarm, aj keď budú schované pod sukňou či šatami. Či už zvolíte samodržky s čipkou, alebo s obyčajnejším lemom, efekt bude rovnaký.

 

A ako sa o silonky starať, aby vám dlho vydržali bez ujmy na kráse aj funkčnosti? Prečítajte si tu.