Pánska bielizeň

Tipy na Vianočné darčeky: Bellinda poteší celú rodinu

Opäť po roku prichádzajú Vianoce a s nimi aj výročný zhon po darčekoch, ktoré pretnú prianie obdarovávaného a váš finančný budget. Ušetrite si tento rok stres aj čas a nakúpte darčeky pre celú rodinu na jednom mieste – v Bellinde. Každá vianočná nádielka by sa mala skladať z praktických kúskov, ktoré poslúžia v priebehu celého roka, a z jedného či dvoch darčekov, ktoré sú výnimočné a na ktoré sa obdarovaný doslova teší celý rok.

Čítať ďalej

Tipy na vianočné darčeky 2022: Pre ženy, mužov aj pre dobrú vec

Hovoríte si, ako je možné, že už budú zase Vianoce? Ak sa niekde medzi panikou a pracovným zhonom snažíte vymyslieť darčeky pre svojich najbližších, čítajte ďalej. Pripravili sme pre vás článok plný inšpirácie na výnimočné darčeky pre ešte výnimočnejšie ženy aj mužov vo vašom okolí.

Čítať ďalej

5 tipov, ako zo zimy vyťažiť maximum (a užiť si ju)

Zima dokáže byť krásna – minimálne na horách, ale aj pekne otravná a dlhá. Pokiaľ ani vy dlhým mrazivým dňom s minimom slnečného svitu práve nefandíte, potom je tento článok priamo pre vás. Ukážeme vám totiž 5 spôsobov, ako si zimu užiť naplno. Alebo sa o to aspoň pokúsiť.

Čítať ďalej

5 trendov v spodnom prádle, ktoré si v roku 2022 nenechajte ujsť

Rok sa s rokom zišiel a my vám už tradične prinášame malú ochutnávku trendov, ktoré môžeme ďalší rok očakávať. Mnohých z vás určite poteší, že v ríši spodnej bielizne bude hrať prím predovšetkým pohodlnosť. Vo veľkom sa objavia aj výrazné farby a látky s vintage nádychom. Čo ďalšie bude v kurze? Čítajte ďalej.

Čítať ďalej

Značka Champion oslávila 100 rokov!

Je sebavedomá, je trendy, je nad vecou. Športová značka Champion sa zrodila na amerických univerzitách a od tej doby prešla veľký kus cesty. Stala sa neoddeliteľnou súčasťou amerického športového sveta a obliekala vrcholových športovcov aj hudobných umelcov. Oslávte spolu s nami 100 rokov od založenia značky Champion a spoznajte jej príbeh.

Čítať ďalej

10 darčekov na Valentína, s ktorými budete mať úspech

Valentín, sviatok zamilovaných, sa nezadržateľne blíži a s ním i každoročné vymýšľanie maličkostí, ktoré vašu drahú polovičku potešia. Dali sme pre vás dohromady 10 valentínskych darčekov pre ženy i mužov, ktoré vám výber darčekov uľahčia.

Čítať ďalej

Tipy na vianočné darčeky 2018: pre maminky, babičky, kamarátky i priateľov

Vianoce sa rýchlo blížia a okrem úžasnej atmosféry to so sebou nesie i fakt, že v obchodoch sa dvere trhajú a košíky e-shopov len ťažko nesú ťarchu objednávok. Že vôbec netušíte, čím koho potešiť, nieto aby ste darčeky už začali nakupovať? Nevadí, s našimi tipmi na vianočné darčeky to tento rok zvládnete hravo a hlavne včas.  

Čítať ďalej

"Rozbite" svoj oblek hravými ponožkami a buďte trendy!

Konzervatívnych kravaťákov ubúda a ulice zaplavujú odvážlivci v obleku, ktorých štýlové ponožky vás pritiahnu ako magnet. Mysleli ste si doteraz, že ponožky musia ladiť s farbou topánok a cez to vlak neprejde? Potom čítajte ďalej.

Čítať ďalej