10 darčekov na Valentína, s ktorými budete mať úspech

23. 1. 10:17

Valentín, sviatok zamilovaných, sa nezadržateľne blíži a s ním i každoročné vymýšľanie maličkostí, ktoré vašu drahú polovičku potešia. Dali sme pre vás dohromady 10 valentínskych darčekov pre ženy i mužov, ktoré vám výber darčekov uľahčia.


 

Valentínske maličkosti pre ženy

Úplne chápeme, že ak muž vyrazí vo valentínskom čase do nákupného strediska, ide mu zo všetkých tých červených krabičiek, obrích plyšákov a lákavých bonboniér vybuchnúť hlava. Čo z toho je len marketingový ťah a čo žene naozaj urobí radosť? Pravda vás možno prekvapí.

 

Kvety

Dvojmetrový plyšový medveď zrejme nenadchne každú ženu, ale kvety áno. Okrem tradičných ruží sa skúste poobzerať napríklad po červených tulipánoch alebo fréziách, ktorými skôr preukážete svoj zmysel pre krásu i originalitu. V prípade ruží potom nezabudnite, že párny počet patrí na náhrobný kameň, nepárny vašej láske.

 

Spodná bielizeň

Pravdepodobne vám neuniklo, že pár týždňov pred Valentínom sa to v módnych obchodoch doslova hemží červenou i čiernou spodnou bielizňou, ktorá vyzerá sexy už len na vešiačiku. Úprimne? Namiesto extravagantných korzetov, do ktorých sa žena svojpomocne len ťažko nasúka, radšej siahnite po peknej podprsenke alebo zdobených nohavičkách, ktoré vaša milá naozaj vynosí. Vsaďte napríklad na ikonickú samodržiacu podprsenku značky Wonderbra.

 

Spoločná chvíľa

Čím si ale ženu získate zo všetkého najviac? Spoločne stráveným časom. Nech už ju vezmete do kina, na večeru, na výlet alebo si rozlejete fľašu vína v domácom prostredí, verte, že to úprimne ocení oveľa viac než kyticu 100 ruží či extrémne drahý šperk.

 

Ďalšie tipy:

  • Poukaz na masáž
  • Kvalitná čokoláda
  • Kniha

 

Valentínske maličkosti pre mužov

A teraz to vezmeme z opačného konca a pozrieme sa, čím na Valentína prekvapiť mužské polovičky.

 

Pekná košeľa alebo kravata

Plesová sezóna je v plnom prúde, tak neváhajte, využite príležitosti a vyšperkujte si svojho milovaného novou košeľou alebo kravatou. Muži mnohokrát obnovu plesového šatníka nevnímajú ako dôležitú. Dôležitosť často vydedukujú až tesne pred plesom z vášho zdeseného výrazu.

 

Boxerky

Peknej spodnej bielizne nie je nikdy dosť. A obzvlášť tej kvalitnej a pohodlnej! Svojmu mužovi, a vlastne tak trochu i sebe, nadeľte napríklad ultra pohodlné a ultra sexy pánske boxerky Cotton Stretch Boxer.

 

Diár na rok 2019

Žiadny muž s množstvom vízií a plánov sa nezaobíde bez poriadneho diára. Ak si váš drahý ešte diár nestačil zaobstarať, zhostite sa tejto úlohy vy a urobte mu radosť napríklad praktickým nedatovaným diárom, kam sa zmestia všetky jeho myšlienky, nápady aj sny.

 

Ďalšie tipy:

  • Manžetové gombíky/spony na kravatu
  • Pre hráčov potom hra na počítač alebo Playstation (tento tip dobre zvážte, aby ste si na seba neušili bič J)
  • Kvalitný rum