Tipy na Vianočné darčeky: Bellinda poteší celú rodinu

13. 11. 12:00

Opäť po roku prichádzajú Vianoce a s nimi aj výročný zhon po darčekoch, ktoré pretnú prianie obdarovávaného a váš finančný budget. Ušetrite si tento rok stres aj čas a nakúpte darčeky pre celú rodinu na jednom mieste – v Bellinde. Každá vianočná nádielka by sa mala skladať z praktických kúskov, ktoré poslúžia v priebehu celého roka, a z jedného či dvoch darčekov, ktoré sú výnimočné a na ktoré sa obdarovaný doslova teší celý rok.


Mäkké darčeky pod stromček rozhodne patria

Hoci sú mäkké darčeky často predmetom vtipov, pod stromčekom ich chce nájsť každý. Spoľahnite sa na vyskúšané značky, na kvalitný materiál a nadčasový design. Ponožky a spodná bielizeň patria medzi každodennú výbavu, a preto sú kľúčom k pohodliu. Nebuďte prízemní a kúpte celej rodine zábavné ponožky s potlačou vo výrazných farbách, ktoré si všetci radi natiahnu hneď na sledovanie Pelíšků.

Vianočné darčeky pre ženy

Ženy si väčšinou potrpia na módu, a preto ich oblečenie a doplnky pod stromčekom potešia. Pri výbere myslite opäť trochu „out of the box“ a namiesto basic kúskov kúpte také, po ktorých túžia, ale ktoré jej prídu ako veľmi veľký prepych. Jej pohľad na vysnívanú spodnú bielizeň, na kabelku, ktorú už nespočetnekrát obdivovala na influencerkách, alebo na šperk, ktorý vám ukazovala vo výklade klenotníctva, bude na nezaplatenie. Dožeňte ju k slzám dojatia a vyjadrite svoju lásku a vďaku darčekom.

Foto: Freepik.com

Vianočné darčeky pre mužov

Nákup darčekov pre mužov je na prvý pohľad oveľa zložitejší, ale v skutočnosti je to naopak. Pánske pokolenie o svojich koníčkoch a záľubách často hovorí, a pokiaľ fandí nejakému tímu alebo športu, určite vám to neunikne počas víkendových prenosov. V otázke módy nie sú muži takí prelietaví, čo sa štýlu týka, a preto je celkom ľahké vybrať odvážnejšie kúsky, ktoré by si sami nekúpili, ale budú sa im páčiť, hneď ako im predstavíte vymyslený outfit. Ocenia aj trenírky a ponožky, ktoré v priebehu roka potrebujú, ale len neradi ich kupujú.

Vianočné darčeky pre deti

U detí samozrejme rozhoduje ich vek. Tým malým rozžiaria oči vytúženej hračky, odrastenejším potomkom urobíte radosť oblečením, parfémom, elektronikou alebo výbavou do bytu. Ak udržujete tradíciu písania Ježiškovi, využite list plný prianí ako zdroj inšpirácie, vďaka ktorému nešliapnete vedľa. Ak vyberáte darček pre deti svojich detí, roztomilým bodýčkom určite neodoláte ani vy, ani oni. Nezabudnite tiež na štvornohých členov rodiny, ktorým môžete venovať nový pelech alebo niečo dobré na zub.

Foto: Freepik.com