5 trendov v spodnom prádle, ktoré si v roku 2022 nenechajte ujsť

5. 1. 12:00

Rok sa s rokom zišiel a my vám už tradične prinášame malú ochutnávku trendov, ktoré môžeme ďalší rok očakávať. Mnohých z vás určite poteší, že v ríši spodnej bielizne bude hrať prím predovšetkým pohodlnosť. Vo veľkom sa objavia aj výrazné farby a látky s vintage nádychom. Čo ďalšie bude v kurze? Čítajte ďalej.



1. Pohodlie nadovšetko
Zrejme vám neuniklo, že v poslednej dobe obchody so spodnou bielizňou ani toľko nekričia „Buďte zvodné a sexy“, ale skôr „Doprajte si komfort a pohodlie“. A to je skvelé. Veľký podiel na tom zjavne nesie aj vlna pandémie, ktorá sa bezpochyby podpísala aj na našich šatníkoch. Pohodlné domáce oblečenie sa počas opakujúcich sa lockdownov stalo našou uniformou a rýchlo sme si naň zvykli. Veľa značiek vrátane tých z lingerie segmentu na túto situáciu reaguje komfortnejšími strihmi a príjemnejšími materiálmi.
  
Dávate aj vy prednosť pohodliu? Urobte si radosť novým spodným prádlom, ktoré doslova splynie s vašou kožou. Z našich bestsellerov si ľahko zamilujete nevystuženú podprsenku Cotton Bra v bielom, čiernom alebo béžovom prevedení. Dobrým kompromisom medzi klasickými nohavičkami a tangami sú nohavičky Brazilian Minislip, v ktorých vyniknú vaše krivky, avšak nie na úkor pohodlia.
 
2. Výrazné a nevšedné farby
Čo sa farieb týka, čierna, biela, béžová, ale aj červená je pri spodnej bielizni klasikou. Jar 2022 so sebou však prinesie oveľa pestrejšiu paletu vzorov a farieb, ktorá kúskom vdýchne hravosť. Na scéne potlačí sa objavia aj kvetinové motívy, geometrické tvary a výrazné neónové farby.
 
3. Spodná bielizeň na eco vlne
Ekológia je veľkou témou nielen vo svete módneho priemyslu. Nespočetné značky a módnych reťazcov už teraz ponúkajú možnosť ekologickejšej voľby, či už sa jedná o spodnú bielizeň alebo plavky. Cieľom je zredukovať množstvo odpadu a využiť recyklovateľné materiály, ktorých pestovanie tak nezaťažuje planétu. Alternatívy, ktorých výroba je šetrnejšia k našej krajine, nájdete aj v našom sortimente. Jedná sa napríklad o boxerky či pánske tričká z radu ECOsmart.

Prečítajte si:

4. Závan nostalgie
Spodná bielizeň sa vezie na retro vlne už pomerne dlho, napokon ste sa o tom mohli dočítať v jednom z našich starších článkov. Inak tomu nebude ani budúci rok. Materiály naberú na ľahkosti, vládnuť im budú háčkované čipky aj čipky typu guipure pozostávajúce z jemných kvetinových vzorov. Delikátna bielizeň získa ešte väčší vintage nádych a decentným pastelovým tónom budú kontrastovať tmavé dramatické odtiene, ktoré nenechajú žiadneho muža chladným.
 
5. Nohavičky s vysokým pásom opäť hitom
A zas a znova sú tu. Nohavičky s vysokým pásom sa opäť hlásia o slovo. Svoj prvý boom zažili v roku 1970 a odvtedy sa neustále vracajú. Nedá sa im uprieť, že oplývajú super schopnosťou zakryť drobné nedostatky a zvýrazniť potrebné. Siahnite napríklad po našich ultra pohodlných nohavičkách Cotton Formslip, ktoré jemne formujú bruško a nezarezávajú sa.