Ženy pozor! Móda podprsenky prešla rebrandingom

11. 9. 12:00

Dnešný progresívny prístup k životu, kde najdôležitejšie je pohodlie a spokojnosť každého jednotlivca, sa výrazne podpísal aj na obliekaní. Pravidlá sa rušia, moderné a in je všetko, čo môžete nosiť s gráciou a dobrým pocitom. A to platí aj v otázke bielizne. Podprsenka už nemusí byť dokonale skrytá pod tričkom, naopak ak je tam jemná krajka alebo ramienko. Spodná bielizeň sa berie ako módny doplnok, ktorý je súčasťou outfitu.


Zdroj: Unsplash.com

Strihy podprseniek, a ako ich štylizovať

Nechajte sa inšpirovať a okoreňte svoj štýl spodnou bielizňou. Dobám, kedy podprsenka mala byť takmer neviditeľná a mala iba funkciu opory pŕs, odzvonilo. Dnes sa spodná bielizeň nosí s hrdosťou bez ohľadu na veľkosť poprsia a pozadia. Podprsenky často úplne nahrádzajú topy alebo z nich cielene vykukujú. Preto pri výbere podprsenky dbajte na správnu veľkosť košíčka a oporu, ale čo sa vzhľadu týka, pokojne sa odvážte. Tento trend nie je o vyzývavosti. Hlavným zmyslom je vrstvenie a hra so štruktúrami látok.

Zdroj: Unsplash.com

Balconette v hlavnej úlohe

Balkonetka vie byť výstredná, pútať pozornosť, a preto je skvelou voľbou pre ozvláštnenie obyčajného outfitu. V kombinácii s voľnejším tričkom alebo košíkom s hlbokým vystrihom dodáva šmrnc a eleganciu, pod sakom sa stáva hlavným doplnkom biznis štýlu. Oblečte si balconette podprsenku v krajkovom prevedení s vyšívaním a nechajte v sebe prebudiť svoju vnútornú ženskosť a cit pre detail. Ak hľadáte inšpiráciu medzi celebritami, nazrite do šatníka Seleny Gomez, ktorá nedávno v novom klipe vyniesla ružovú balconette podprsenku pod šaty.

Zdroj: Youtube.com

Zobraziť široké ramenné popruhy pod tielkom

Široký remienok trojuholníka podprsenky už nemusíte skrývať pod vrstvou oblečenia. Naopak,  dnes sa nosí pod tielkom s úzkymi ramienkami a pod špagetovými topmi, ktoré dodávajú extra štýl a úplne nový vzhľad.  Pokiaľ hovoríme o univerzálnom šatníku, toto je cesta: Netradičná kombinácia existujúcich kúskov, kde môžete upustiť fantáziu a zahrať si na návrhárku.

Náš tip: Moderné podprsenky so širokými ramienkami nájdete v ponuke DIM, ktorá kombinuje moderné  prvky s tradičnými tvarmi.

Priehľadné topy a bielizeň

Ďalší z trendov je vrstvenie podprsenky a priehľadného topu. V tomto prípade je výber podprsenky úplne na vás: vypchatá, nevypchatá, farebná, alebo jednofarebná, športová, alebo s kosticou, fantázii sa medze nekladú. Skúšajte pred zrkadlom jednotlivé varianty a vytvorte si outfity na rôzne príležitosti. Obrovskou studňou inšpirácie je Instagram alebo Pinterest, takže si doprajte popoludnie pre seba a nájdite pre svoje podprsenky nové využitie a miesto na výslní.

Zdroj: Unsplash.com