Zahrejte sa v teplých pančuchách

18. 9. 07:52

Ani v nadchádzajúcich chladných dňoch sa nemusíte vzdávať svojej obľúbenej krátkej sukne. Stačí vymeniť pavučinkové silonky za ich teplejší variant. Siahnite po teplučkých pančuchách z moderných materiálov.


 

Nohy v teple

Ranné mráziky útočia a triasť sa zimou len čo vykročíte jednou nohou z dverí nepatrí k najkrajším ranným zážitkom. Ak svoje obľúbené sukne nechcete uložiť na dno skrine ani s príchodom jesene, zadovážte si pohodlné a hrejivé pančuchy. Vaše nohy sa budú celý deň cítiť ako v bavlnke. Jednoducho na ne obujete lodičky či vysoké čižmy, hodia sa k šortkám i sukniam. Tlmené farby pančúch kombinujte s farebnejšími prvkami, aby ste neboli za čiernu vdovu.

 

Termo pancuchyZimomrivci zajasajú

V silonkách mrznete, v silných pančuchách vám drkocú zuby. Vyberte si termo pančuchy, ktoré neprefúkne ani ostrý severák. Prekvapivo je v nich dokonca teplejšie ako v nohaviciach. Pančuchy vám nohu jemne a pevne obopnú a studený vzduch nemá šancu. Do termo pančúch sa už na prvý dotyk zamilujete. Sú mäkké, hebké a vaše nohy doslova rozmaznajú.

 

 

Milované i zatracované - legínyLegíny

Nech si už o nich myslíte čokoľvek, jedno im uprieť nemôžete – v chladných dňoch akoby ste ich našli. Ak si k nim neobujete tenisky alebo baleríny, aj tak nikto nespozná, že ste si obliekli legíny. V kozačkách vyzerajú ako nepriehľadné pančuchy. Nespoliehajte sa na ich nepriehľadnosť príliš a vždy si k ním oblečte dlhší sveter alebo tuniku, ktorá vám zakryje pozadie. Vyhnete sa tak spoločenskému faux pas s presvitajúcim spodným prádlom.

 

 

Čo znamená označenie DEN?

Skratka DEN označuje jemnosť pančúch. Čím vyššie číslo u DEN stojí, tým sú pančuchy silnejšie a nepriehľadnejšie. Už okolo hodnoty 80 DEN nájdete teplé pančuchy. V zime zase oceníte pančuchy o hrúbke 100 - 120 DEN.


Objednajte si kvalitné silné pančuchy a prežite tohtoročnú jeseň v teple.