Vyberte si darčeky na Vianoce

23. 10. 06:03

Vianoce sa blížia a s nimi aj nakupovanie vianočných darčekov. Lámete si hlavu nad tým, čo kúpite svojim najbližším pod stromček? Nechajte si poradiť. Máme pre vás tipy na darčeky, ktoré im na Štedrý deň rozžiaria oči.


 

Darček pre mamkupančuchy s obsahom aloe vera

Kúpte mamke pekný a zároveň praktický darček. Každej mamke urobíte radosť elegantnými pančuchami. Neuspokojte sa s hocijakými silonkami. Vaša mamka si zaslúži len tie najlepšie. Vyberte jej napríklad pančuchy s obsahom aloe vera, ktoré sa o nohy starajú celý deň, a prekrvujú a hydratujú pokožku. Vedľa nestúpite ani s jemnými pančuchami, ktoré zoštíhľujú celú siluetu.

Dámske nohavičky vysokého strihu

 

Darček pre babičku

"Nech nenastydneš od nôh" Inšpirujte sa touto okrídlenú vetou všetkých babičiek a kúpte tej svojou špeciálnou ponožky vyrobené zo zmesi bambusovej viskózy a elastanu. Bambusové vlákno bráni množeniu baktérií a plesní a elastan zaistí maximálne pohodlie. Okrem toho sú ponožky vybavené širokým lemom, takže sa nezarezávajú do nôh a sú vhodné i pre diabetikov. 

Kto hovorí, že by starí ľudia mali nosiť vyťahané a nekvalitné bielizeň. Potešte svoju babičku kvalitnými nohavičkami vysokého strihu.

 

Darček pre manželkuDámska podprsenka s push up efektom

Urobte svojej životnej partnerke radosť a potešte ju na Vianoce peknou spodnou bielizňou. Presvedčte ju, že sa vám aj po spoločne strávených rokoch stále páči, a kúpte jej zvodnú podprsenku. Doplňte set aj krásnymi nohavičkami brazilkami. Pre odvážnejšie dámy odporúčame samodržiace pančuchy. Výborne sa hodia ku kratším šatám aj do plesovej róby. Vďaka silikónovým prúžkom v leme budú na nohe perfektne držať.

 

Bavlnené pánske boxerky Darček pre manžela

Každý muž ocení pohodlie. Venujte tomu svoju komfortné spodné prádlo, ktoré nikde neškrtí a skvele padne. Vyberte mu z upnutých alebo voľných strihov boxerky či slipy v obľúbenej farbe. Športovcom urobíte radosť špeciálnymi funkčnými ponožkami, ktoré udržia ich nohy počas športovej aktivity v suchu. Keď si raz zahrá futbal alebo squash v ponožkách od Ježiška, už nebude chcieť iné.

 


Pozrite sa na širokú ponuku v našom e-shope a vyberte si ďalšie krásne vianočné darčeky.