Trendy v pánskej spodnej bielizni

9. 3. 12:07

Hoci by to mnohým z nás ani nenapadlo, aj v oblasti pánskej spodnej bielizne panujú určité módne trendy. To, čo sme nosili kedysi, by dnes už nikoho nezaujalo. Alebo naopak, niektoré kúsky sú nesmrteľné a trendové aj dnes, hoci už sú v móde nejaký ten piatok. Trendy zohľadňujú nielen praktické potreby, ale aj estetickú funkciu, ktorá pri výbere spodnej bielizne rozhodne zohráva veľkú úlohu Čo teda momentálne letí?


 

Farby, farby, farbyBavlnené pánske boxerky

Nezáleží na tom, aký typ spodnej bielizne preferujete, určite nič nepokazíte, ak vymeníte tradičnú (a, priznajme si, aj trochu nudnú) čiernu alebo sivú farbu za niečo živšie. Do pánskej módy a spodnej bielizne totiž zavial čerstvý vietor a netýka sa to len ponožiek, ale aj slipov, boxerok alebo trenírok. Ak sa vám predstava Batmana na zadku veľmi nepozdáva, mali by ste vedieť, že v ponuke nie sú len komiksové postavičky, ale aj rôzne geometrické tvary, vzory alebo jednoducho len jednofarebné, ale výrazné kusy. Napríklad naše BMEN boxerky sa rozhodne neboja zažiariť. Nebojte sa ani vy.

 

Klasika nikdy neomrzí

Aj napriek vyššie spomínanému nástupu farebných a veselých kúskov spodnej bielizne existuje klasika, ktorá bude v móde vždy. Čierna klasika. Netýka sa len oblekov, topánok alebo rámov okuliarov. Rovnaký status má aj v spodnej bielizni. A to nielen pri ponožkách, ale aj slipoch a boxerkách. Ak máte prvotriedny oblek so špičkovými topánkami a pri vyhrnutí nohavíc odhalíte ponožky, iná, ako čierna farba, nie je prípustná.

Možno namietate, že v odstavci vyššie sa píše o farebnom trende. Áno, ale na určitých miestach a v určitých pozíciách je čierna jednoducho pravidlo. Vyskúšajte napríklad naše bambusové ponožky, ktoré nielenže skvele vyzerajú, ale veľmi pohodlné aj pri celodennom nosení.

 

Trenírkové boxerky na doma

Hoci sú klasické trenírky veľmi pohodlné a mnoho mužov na ne nedá dopustiť, slipy alebo boxerkové slipy ich prevalcovali. Pánska móda sa totiž zmenila a jej súčasťou sa stali aj úzke, obtiahnuté nohavice, pod ktorými by trenírky nevyzerali veľmi dobre. Na domáce nosenie, vypitie si rannej kávy, prečítanie si novín ešte predtým, ako sa vyberieme z domu, sú ale nenahraditeľné. Výborné sú napríklad naše stopercentne bavlnené boxerky s klasickým strihom, ktoré ocenia všetci milovníci domáceho pohodlia.

 

Prihláste sa a o spodnú bielizeň sa viac nemusíte starať

Mnoho mužov je jednoducho príliš zaneprázdnených prácou, rodinou alebo inými povinnosťami. Starostlivosť o svoju spodnú bielizeň nechávajú na partnerku, alebo sa spamätajú až keď v skrini nemôžu nájsť spodnú bielizeň, ktorá by ešte nebola úplne vynosená. Preto je čoraz populárnejšia služba pravidelného posielania novej spodnej bielizne. Stačí si vybrať, aký typ spodnej bielizne preferujete, koľko jej chcete mesačne poslať a o zvyšok sa nemusíte starať.

Podobnú službu ponúkame aj my. Zvolíte si interval, ako často vám budeme spodnú bielizeň posielať. Netreba sa obávať, každú zásielku budete musieť odkliknúť. Vyskúšajte to, je to jednoduché a pohodlné.

 

Prečítajte si tiež: