Trendy 2018: Vieme, v čom zažiarite na jeseň

28. 9. 08:29

Jeseň – čas zemitých farieb, teplých čajov, sviečok a hlavne fashion weekov. Módni návrhári nezaháľali a opäť si pre nás prichystali veľa zaujímavých trendov, ktoré by vám v jesennom šatníku rozhodne nemali chýbať. Ktoré to sú?  


 

Farba tohtoročnej jesene: sýto červená

Je to ofi ciálne. Tohtoročná jeseň bude zmyselná, energická a rozhodne nie pochmúrna. Jej dvornou farbou sa stala sýto červená, ktorá vás bude chcieť vidieť vo svojich odtieňoch zahalenú od hlavy až po päty. Než na seba teda s príchodom sychravého počasia vezmete podobu šedej myšky, vyskúšajte si, ako by vám to svedčalo v niečom ohnivom.
 
 

„Zlaté hromnice“ oslavujú comeback

Skôr ako vám odhalíme ďalší trend, zabrúsime trochu do filmografi e 80. rokov, konkrétne do filmu Bota jménem Melichar. Snímka odráža dobu módnych kúskov ako cez kopirák, z ktorých sa len málokomu podarilo vybočiť. Niet teda divu, že ikonické „zlaté hromnice“ z Tuzexu, ktoré boli v skutočnosti strieborné, spôsobili vtedy vo fi lme pekný rozruch. Spôsobia ho samozrejme aj tento rok, pretože práve extravagantné esklé kozačky oslavujú veľký comeback! A pamätajte - čím viac trblietok a oslnivej žiary, tým lepšie.
 
 

Kocky sú hodené

Ani tohtoročná jeseň sa nezaobíde bez kociek. Vzor kociek sa dotkne predovšetkým sák, kabátov, šiat a púzdrových sukní v tzv. mididĺžke. Pokiaľ stále nič kockovaného v skrini nemáte, určite to napravte. Sukňu alebo šaty potom nezabudnite doplniť o kvalitné pančušky. Také, ktoré perfektne sedia, nezhŕňajú sa a zahrejú, nájdete práve u nás.
 

Nylonové kabáty

Návrhári ako Michael Kors alebo Stella McCartney nám v rámci svojich módnych prehliadok dali najavo, že jesenné kabáty budú
ľahké, skladné a nekrčivé, a to práve vďaka nylónu. Sýto červený trenčkot vám dodá trochu parížskeho šarmu a béžový zase štipku britskej sofi stikovanosti.
 
 

Široké opasky

Určite si spomínate na módnu vlnu širokých opaskov s masívnou prackou. Niekto ich miloval, niekto nenávidel, jedno je však
isté, tohtoročnú jeseň opasková tsunami znovu udrie a zvýrazneným pásom dá zelenú.