Tipy na vianočné darčeky 2019: Čo poteší maminky, babičky aj priateľa?

29. 11. 13:46

Do Vianoc síce zostáva ešte pár týždňov, ale čo tak tento rok nakúpiť vianočné darčeky s predstihom? Tesne pred Štedrým dňom si tak aspoň dáte nohy hore a vychutnáte si vianočnú atmosféru bez stresu a zháňania darčekov na poslednú chvíľu. Prinášame vám inšpiráciu na perfektné darčeky pre vašich najbližších.


Tipy na vianočné darčeky pre ženy

Vymýšľať vianočné darčeky pre ženu je vlastne úplne jednoduché – poteší ich pekná spodná bielizeň, kvalitná kozmetika, žiarivý šperk, ale aj zážitkový darček alebo kniha. Šliapnuť vedľa s darčekom pre ženu  sa snáď ani nedá, jedine že by ste jej pod stromček nadelili mop alebo neforemné pyžamo. Jedno je však isté ­– ženské túžby sa líšia od generácie po generáciu, na čo sa vyplatí pri výbere darčeka myslieť. Ktorý z našich darčekov vyberiete vy?

 

Darček pre maminku

Máte tendenciu kúpiť maminke tento rok nejaký pekný praktický darček? Potom túto myšlienku veľmi rýchlo zavrhnite a vyberte jej niečo, čo jej urobí skutočne radosť. Milovníčky šiat a sukní, čo chcú byť štýlové aj v zime, potešia trendy pančuchy s károvaným vzorom, ktoré sú sofistikované a aj napriek tomu sexy. Skvele sa hodia ako na formálnejšie udalosti, napríklad k čiernym šatám, tak i na bežné nosenie, kedy ozvláštnia akýkoľvek outfit.

Vianoce bez ponožiek nie sú Vianoce, súhlasíte? Môže sa zdať, že mäkké darčeky na čele s ponožkami patria medzi stereotypné nutné zlo, to sa však nedá povedať o hebučkých ponožkách SOFT SOCKS. Chôdza v nich pripomína chôdzu po tom najmäkšom machu, takže na dlhé zimné večery sa stanú maminkiným vítaným spoločníkom.

Čo ďalšie maminky poteší?

  • Wellness víkend
  • Poukážka na masáž či kozmetiku
  • Šperk

 

Darček pre manželku / priateľku

Lámete si hlavu s darčekom pre svoju partnerku a ľutujete, že ste si počas roku vyslovené priania nezapisovali, či nepočúvali pozornejšie? Priateľka najskôr v hĺbke duše dúfa, že darčekom vyjadríte svoju lásku a trafíte sa do nenaplnených túžob jej srdca. A manželka? Tá si s najväčšou pravdepodobnosťou nepraje nič než trochu kľudu a času sama pre seba, a to hlavne vtedy, ak sa stará o deti a domácnosť.

Krásna spodná bielizeň určite poteší každú z nich. Prekvapte svoju partnerku čipkovanou podprsenkou značky Wonderbra v modernom trojuholníkovom strihu a užite si pri stromčeku jej údiv. A pokiaľ náhodou neodhadnete správnu veľkosť, podprsenku môžete do 14 dní jednoducho vymeniť.

Máte doma športovkyňu? Podporte ju v jej koníčku, nech už je to beh, joga alebo fitness a darujte jej športovú podprsenku značky Champion v čiernej, bielej alebo lososovej farbe. Podprsenka spĺňa všetky nároky funkčnej spodnej bielizne­ – bezšvový strih a širšie ramienka zaisťujú maximálne pohodlie pri pohybe, zatiaľ čo technológia Double Dry ™ účinne odvádza vlhkosť.

Čo ďalšie partnerky poteší?

  • Darčeková sada kozmetiky
  • Parfum
  • Spoločná dovolenka
  • Epilátor, kulma na vlasy či fén
  • Hodinky

Alebo tiež nová obývacia stena, posteľ, sedačka… skrátka akékoľvek vybavenie domácnosti, ktoré si vaša partnerka už dlho praje vymeniť J.

 

Darček pre babičku

Babičky naopak praktické darčeky nanajvýš ocenia. Radosť im urobí funkčná nákupná taška na kolieskach, poukážka do supermarketu, ale aj nový domáci spotrebič, ktorý si celý život odopierajú, pretože ten starý predsa ešte niečo vydrží. Zdraviu vašich milovaných babičiek potom prospejete kvalitným doplnkom stravy, bylinným sirupom a samozrejme čímkoľvek, čo ich v zimnom období udrží v teple. O to sa postarajú extra pohodlné ponožky SOFTS SOCKS či bavlnená košieľka.

 

Darček pre kamarátku aj sestru

Kamarátky robia náš život veselším, rozumejú nám, preto i ony si počas Vianoc zaslúžia našu pozornosť. Veľkej obľube sa tešia CRAZY SOCKS, bláznivé ponožky s veselými motívmi zvieratiek, ovocia aj prírody, ktoré nadchnú kamarátky aj sestry.

 

Tipy na vianočné darčeky pre mužov

Veľká časť mužov necháva nákup pánskej spodnej bielizne na svoje polovičky – tie sa v tom aj tak lepšie vyznajú a vedia presne, čo ich mužom svedčí. A kedy inokedy „osviežiť“ mužský bielizník než práve na Vianoce?

Štýlový kúsok pre vášho partnera predstavujú pánske boxerky BMEN boxer opatrené špeciálnymi AIR zónami, ktoré zaistia priedušnosť počas nosenia.

Ak chcete bielizník svojej polovičky zásobiť vo veľkom, zaobstarajte mu rovno balenie slušivých boxeriek BMEN po piatich kusoch.

Dedkom sa okrem kutilského náčinia, detektívnych knižiek či fľaše pálenky, zavďačíte tiež teplými ponožkami z nórskej vlny, ktoré zahrejú aj v tých najväčších mrazoch.

Čo ďalšie mužov poteší?

  • Športové vybavenie
  • Smart hodinky
  • Kožená peňaženka či brašna
  • Auto-moto výbava
  • Adrenalínový zážitok ­– napríklad skok padákom alebo bungee jumping
  • Jazda vo vysnívanom vozidle