Sťahujúca a tvarujúca spodná bielizeň a Active Slimmer

1. 3. 17:47

Nie je spodná bielizeň ako spodná bielizeň. Niektorá vám totiž dokáže významne vylepšiť postavu. Ktorá to je a ako funguje? Poradíme vám, ako vybrať bielizeň pre pevné krivky.


Šťahujúca spodná bielizeň vám uberie počas pár minút až dve veľkosti. Potrebujete sa zmestiť do šiat na ples alebo firemný večierok? Sťahujúca spodná bielizeň vám spoľahlivo vyzmizíkuje tukové zásoby na brušku, zmenší zadoček a zoštíhli stehná.

 

Stiahnite sa na mieru

Niekomu stačí spevniť kontúru postavy, iný potrebuje zmenšiť o celé centimetre. Sťahujúcu spodnú bielizeň voľte podľa typu oblečenia, pod ktorým ho plánujete nosiť.

Ak vás trápi predovšetkým väčšie bruško, kúpte si sťahovacie nohavičky s vyšším pásom. Najlepšie bude, keď bude končiť až pod prsiami. Budete mať tak pokrytú celú kritickú oblasť a nikde sa vám nebude nič vlniť. V prípade, že vás okrem bruška trápi aj rozmernejší zadoček a stehná, kúpte si namiesto nohavičiek sťahovacie šortky s vyšším pásom. Potrebujete zamaskovať len spodné bruško? Potom vám bohato postačia obyčajné sťahovacie nohavičky.

Nestihli ste schudnúť a termín akcie sa nezadržateľne blíži? Poobzerajte sa po sťahovacích šatách. Spevnia vám celé telo a majú strih, ktorý nie je pod šatami vôbec vidno. Na zvýraznenie pásu vám výborne poslúžia sťahujúce body.

 

Nohy ako modelka

Ak stále márne snívate o pevných nohách bez celulitídy, môžete si ich vďaka moderným pančuchovým nohaviciam dopriať aj bez trápenia sa v posilňovni. Sťahujúce pančucháče vám totiž bruško, zadoček aj nohy vytvarujú a spevnia raz-dva. Navyše sú tieto pančucháče vďaka širokému lemu a plochým švíkom veľmi pohodlné, nikde neškrtia a tak o nich nebudete celý deň ani vedieť.

 

Schudnite s Active Slimmer

Radi by ste nejaký ten centimeter schudli, ale stále sa neviete donútiť k cvičeniu? Kúpte si inovatívne pančuchové nohavice alebo legíny Active Slimmer. Sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý v kontakte s pokožkou absorbuje teplo z tela a posiela ho infračervenými vlnami naspäť. To podporuje spaľovanie tukov a zmierňuje aj obávanú celulitídu. Pri poctivom nosení 8 hodín denne môžete za mesiac na stehnách schudnúť až 3,5 cm! Vyskúšajte unikátnu spodnú bielizeň Active Slimmer a schudnite bez námahy.