Samodržiace pančuchy: Oblečenie na pikantné hry vo dvojici alebo bežná súčasť šatníka?

7. 7. 08:46

Muž, ktorý zahliadne kútikom oka čipkovaný lem neposedne vykúkajúcich pančúch, musí zapriasť blahom. Pančuchy a podväzky totiž mužom rozohrávajú fantáziu. V žiadnom prípade však nejde o nič vulgárne. Tento druh odevu nie je len hravým a šteklivým kúskom bielizne, vďaka ktorému stúpne vaše sebavedomie. Ide tiež o veľmi praktický kus oblečenia, ktorý by vám v šatníku nemal chýbať.


Muži si chcú ženu rozbaliť ako darčekSamodržiace pančuchy

Je pravda, že ak tento typ oblečenia bežne nenosíte, môže vám poriadne spestriť posteľné radovánky. V kombinácii s vkusnou čipkovanou spodnou bielizňou sú samodržiace pančuchy veľmi zvodným kusom odevu. Vykúzlia vám krásne nohy a pri pohľade zozadu zaiste pritiahnu mužský pohľad na váš zadoček. Čiastočne oblečené ženy pripadajú pánom ešte viac sexy, ako keď sú úplne nahé. Je to ako s rozbaľovaním darčeka, na ktorý sa muž teší. Nemôže sa dočkať samotného rozbaľovania. Poteší ho to viac, ako keby ste mu ho naservírovali bez obalu. Samodržiace pančuchy alebo podväzky vysielajú pánom signál, že sa žena snažila a chce byť atraktívna. A to ocení nejeden muž. 
 

V samodržkách do kancelárie? Pokojne

A čo tak samodržiace pančuchy ako súčasť každodenného outfitu? Ak ste to ešte nevyskúšali, neváhajte. Oblečte si svoju obľúbenú sukňu alebo šaty, vplávajte do samodržiek a hrdo vykročte do práce alebo len tak von. Samodržiace pančuchy v niekoľkých farbách si u nás zadovážite už od 5,79 €. Pokiaľ by vás azda postretlo nepríjemné očko na pančuche, prinášame vám tipy na prvú pomoc. Okrem erotiky v sebe samodržiace pančuchy skrývajú tiež čisto praktickú stránku, kvôli ktorej ich ženy po celom svete milujú už mnoho rokov. Prečo sú také obľúbené?
 
  • Rýchlo ich oblečiete a rovnako rýchlo aj zoblečiete. Najmä na toalete oceníte, že sa nemusíte dostávať von z klasických pančúch. 
  • Skvele sa hodia na formálne príležitosti, kde by obnažené nohy neboli namieste.
  • Perfektne držia na stehnách vďaka silikónovému pásiku.
  • Dodávajú pocit ženskosti.
  • Samodržiace pančuchy urobia vaše nohy ešte viac sexi.
 
A ako to máte vy? Považujete samodržiace pančuchy za hriešny kúsok oblečenia, ktorý sa hodí len na posteľné radovánky, alebo v nich každý deň sebavedomo chodíte do zamestnania?
 
 
Prečítajte si tiež: