"Rozbite" svoj oblek hravými ponožkami a buďte trendy!

28. 9. 08:28

Konzervatívnych kravaťákov ubúda a ulice zaplavujú odvážlivci v obleku, ktorých štýlové ponožky vás pritiahnu ako magnet. Mysleli ste si doteraz, že ponožky musia ladiť s farbou topánok a cez to vlak neprejde? Potom čítajte ďalej.


 

Ukážte ponožky svetu

Ak vás nudí fádna móda pre manažérov, je najvyšší čas ísť proti prúdu a ukázať svetu, kým v skutočnosti ste. Ako? Vezmite si do parády nepatrný, avšak celkom pozoruhodný detail - ponožky. Trend poslednej doby totiž urobil z ponožiek módny doplnok, s ktorým sa môžu bez problémov odviazať aj tí najväčší elegáni a "rozbiť" pomocou neho svoje formálne oblečenie.

 

Páčia sa bodky, banány alebo tučniaci?

Asi sa teraz pýtate, ako veľmi sa môžete vrátiť do svojich detských rokov a čo už je príliš. Povedzme, že pri bežnom nosení platí, že čím bláznivejšie ponožky, tým lepšie. Popustite uzdu svojej fantázii a vyberajte medzi hravými vzormi od banánov, trendy avokádami, až po ponožky s tučniakmi, ktorí hviezdili aj na našich Crazy Socks.

Ponožky Crazy Socks s motívmi zvierat alebo šťavnatým ovocím rozveselia váš pracovný deň v kancelárii, ponožky s károvaným vzorom sú o niečo sofistikovanejšie, a preto ich bez problémov môžete odhaliť aj na akejkoľvek formálnej udalosti.

 

Ale pozor...

Aj bláznivé ponožky k obleku majú svoje pravidlá:

  • Ponožky pokojne zlaďte s kravatou alebo vreckovkou, nie s farbou obleku.
  • Farbu ponožiek sa nesnažte zladiť ani s farbou topánok.
  • Na významnejšie udalosti si ponožky vyberajte múdro, rozjasaný vzor vás na schôdzke s klientom veľmi nepodporí.
  • Ponožky by mali byť dostatočne dlhé, vykukujúca holá koža alebo chlpaté nohy sú tabu!
  • Biele ponožky noste zásadne len k bielemu obleku.