Revolúcia veselých ponožiek: Ako ich nosiť a vyzerať cool?

30. 9. 12:33

Sú hravé, sú veselé a svojou farebnosťou vyženú nudu z každého šatníka. Ak si myslíte, že ponožky s potlačou sú výhradne detskou záležitosťou, potom čítajte ďalej. Bláznivé ponožky si obľúbili aj muži v oblekoch a vsadíme sa, že im prepadnete aj vy.


Pane, poďte sa hrať!

Dospelosť a starnutie sa postupom času prejaví aj na našom oblečení – prirodzene upúšťame od šialených farebných kombinácií a čím ďalej častejšie siahame po neutrálnych tónoch. Často argumentujeme tým, že to už sa pre nás nehodí, taký kúsok už si predsa nemôžeme dovoliť. Nie je to škoda? Móda má byť hravá, nehľadiac na náš vek. Svoj inak fádny šatník však môžete „rozbiť“ len zľahka, napríklad práve ponožkami, ktoré zdobia ovocie, zvieratká alebo Marťania.

 

Štýlové ponožky, ktoré vám zlepšia náladu

Ponožky sa na prvý pohľad zdajú ako banálna súčasť outfitu, preto im nevenujeme príliš veľkú pozornosť. V skutočnosti ale ranné obliekanie do práce naberie úplné iné rozmery, keď sa náhle rozhodujeme, či máme náladu na autíčka, melóny alebo ovečky. Bláznivé ponožky navyše vyzerajú nesmierne štýlovo, a keď vykukujú z bielych tenisiek alebo zo spoločenských mokasín, zlepší náladu nielen vám samotným, ale aj okoloidúcim.

V našej ponuke nájdete crazy ponožky všetkých rôznych farieb i vzorov – od prúžkov cez káry až po bodky. Crazy socks vo väčšom balení sú navyše skvelým darčekom k narodeninám alebo napríklad k blížiacim sa Vianociam.

 

Ako nosiť bláznivé ponožky a byť cool?

Ako roztomilé ponožky nosiť, a pritom nepôsobiť infantilným dojmom? Noste ponožky k neutrálnym či jednofarebným outfitom a vytvorte z nich módny doplnok, ktorý bude zvyšku vášho oblečenia zaujímavo kontrastovať.

 

Ak patríte k dámskemu osadenstvu, oblečte si ich k bielemu tričku, džinovej sukni a bielym teniskám, páni v nich najviac zabodujú v kombinácii s oblekom či celočiernym outfitom. Ponožky sa určite nesnažte zladiť s farbou obleku – pri formálnejších udalostiach ich však môžete skombinovať s vreckovkou alebo s kravatou. Čím sú vaše ponožky bláznivejšie, tým decentnejšie by mali byť ostatné kúsky.

 

Prečítajte si: „Rozbite“ svoj oblek hravými ponožkami a buďte trendy!