Nakúpte tento rok načas: Tipy na skvelé vianočné darčeky pre ženy

12. 12. 12:00

Tiež si každý rok hovoríte, že tentoraz sa na lov vianočných darčekov vrhnete už v septembri a užijete si posledný mesiac v roku v pokoji a pohode? A potom sa pristihnete, že je polovica decembra a vy zas a znova márne premietate, akými darčekmi tento rok potešíte svoje partnerky, mamičky či babičky. Našťastie vám tohtoročný výber značne uľahčíme. Prinášame vám 4 tipy na báječné darčeky pre tie najlepšie ženy vo vašom okolí.



1. Mäkké darčeky? Jedine kvalitná spodná bielizeň
Že sú mäkké darčeky postrachom každého vianočného stromčeka? Kdeže. Ak upustíte od univerzálnych ponožiek a siahnete po kvalitnej spodnej bielizni, potom nešliapnete vedľa. Ženy zbožňujú krásne spodné prádlo, ale nepohrdnú ani tým praktickým. Poradíme vám, aké kúsky zaradiť do svojho hľadáčika.
 
Úchvatná Wondebra
Očarujúca, sexy a ikonická. Reč je možno o vašej drahej polovičke, ale aj o podprsenke Wonderbra, ktorá dobyla svet. Jedná sa o kolekciu zvodných, ale aj plne funkčných podprseniek, ktoré s dekoltom dokážu naozaj zázraky. Strapless Bra sa perfektne hodí pod šaty bez ramienok a pokiaľ žena túži po zvodnejšom dekolte, jej najlepšou kamarátkou sa stane podprsenka Wonderbra Full Effect.

Športová podprsenka
Ak si obdarovávaná na sexy spodnú bielizeň až tak nepotrpí, alternatívou môže byť športová podprsenka, ktorú ocení každá bežkyňa, jogínka aj crossfiťačka. Športová podprsenka Easy Bra je extrémne pohodlná a zároveň pri športe poskytuje prsiam dostatočnú oporu. Čo viac si od športovej bielizne priať?
 
Menštruačné nohavičky
Praktický, ekologický a zároveň trendy darček predstavujú aj menštruačné nohavičky. Ak ste o nich ešte nepočuli, všetko, čo potrebujete vedieť, sa dozviete v tomto článku. Oproti klasickým nohavičkám sa jedná o trošku drahšiu záležitosť, čo práve môže byť dôvodom, prečo sa do ich obstarania niektoré ženy práve dvakrát nehrnú.
 
2. Zážitky na celý život
Materiálne darčeky sú fajn, napokon, akej žene by sa nerozžiarili oči pri pohľade na blyštivý šperk, vysnívanú kabelku či nové auto. Na druhú stranu aj ten sebaúžasnejší materiálny darček sa časom opozerá. Čo ale nikdy nezmizne, sú zážitky, ktoré sa navždy vryjú do pamäti aj pod kožu. Darujte priateľke, mamičke či babičke zážitok, na ktorý nikdy nezabudne. Skúste sa zamyslieť, čo chcela dotyčná vždy zažiť, ale nikdy sa jej to nepošťastilo? Môže to byť skok padákom, jazda na koni, vyhliadkový let alebo živý koncert obľúbeného speváka či kapely.

3. Kurz
Hovorí sa, že sa učíme celý život. A kto sa neustále učí a objavuje nové zručnosti, ten má pocit, že skutočne žije a posúva sa. Bohužiaľ, v dospelosti sa často chuť učiť sa niečomu novému vytráca, čo je škoda. Darček v podobe kurzu môže znovu zapáliť plameň vášne k predtým obľúbeným činnostiam a koníčkom. Čo napríklad kurz výroby vlastného parfumu, kurz interiérového designu, maľovanie alebo prežitie v pustej prírode?
 
4. Wellness alebo venujte starostlivosť, ktorú si žena zaslúži
Rozhodne nechceme generalizovať, ale ktorá žena by nemilovala relax vo vírivke, masáž a akúkoľvek formu starostlivosti a zaslúženého odpočinku? Wellness pobyt, hoci len víkendový, zaručene poteší vašu sestru, ženu aj mamičku.