Jarné trendy zvršky, v ktorých rozkvitnete

25. 5. 09:16

Tiež ste sa už nevedeli dočkať, ako sa ortuť na teplomere vyhupne nad dvadsať stupňov a vy budete konečne môcť vyvetrať všetky úchvatné topy, vzdušné tuniky a príjemná tričká? Ich čas práve nadišiel, a to znamená jediné: Čas odhaliť vám, aké zvršky budú tento rok in.


 

Volán sem, volán tam

Trend volánov sa zrodil už v niekedy v 16. storočí a od tej doby stále neupadol do zabudnutia. Niet sa čo čudovať, volánové topy alebo košele vyzerajú rozkošne na každej žene. Podľa módnych expertov volány buď milujete alebo nenávidíte, nič medzi tým. A čo vy, patríte do tímu volánov alebo nie?

 

Naberané rukávy

Móda 80. rokov sa niesla v znamení rýdzo ženských prvkov, ktoré sa v poslednej dobe zase tešia veľkej obľube. A akými retro prvkami sa to v obchodoch hemží predovšetkým? Okrem asymetrických šiat a sukní o našu pozornosť bojujú aj topy s naberanými alebo širokými rukávmi.

 

Biela je nová čierna

Aký kúsok môže byť na slnkom pobozkanej žene viac sexy, než práve biela tunika? S bielou košeľou, tunikou alebo topom nikdy nešliapnete vedľa. Bielu oversized košeľu si pribaľte aj na cesty, zabijete s ňou totiž hneď niekoľko múch jednou ranou. Na stretnutie si ju rafinovane zastrčíte do nohavíc alebo sukne, doplnením o opasok z nej razom vykúzlite šaty, a keď vyrazíte k vode, prehodíte si ju cez plavky. Univerzálnosť voľnej bielej košele skrátka nepozná hranice.

 

Buďte transparentné

Ak nepatríte práve k fanúšičkám výstrihov, ale napriek tomu by ste z času na čas rada ukázala dekolt v celej svojej kráse, potom vás určite nadchne trend priehľadných zvrškov. Ženy z prehliadkových mól dali jasne najavo, že s podprsenkou sa pod takýto top ani nemusíte obťažovať. Nie každý chce však ísť s kožou suverénne na trh, preto vám odporúčame pohľady mužského pohlavia zredukovať aspoň sofistikovanou podprsenkou. Siahnite napríklad po ultrajemnej dámskej podprsenke bez kostíc a dajte vyniknúť jej atraktívnemu lemovaniu.

 

Zmrzlina na oblečení povolená

K slnečnému počasiu zmrzlina neodmysliteľne patrí. A čo si takto dopriať jednu veľkú porciu rovno na oblečenie? Nenabádame vás však k nešikovnosti, ale k tomu, zaobstarať si pár topov v pastelových zmrzlinových odtieňoch. Pastelovo ružová, žltá alebo fialová ... Do ktorej z týchto farieb sa tento rok zamilujete vy?