Dbajte pri športe na vhodnú bielizeň

28. 12. 19:40

Pre aktívne trávenie voľného času potrebujete skutočne kvalitnú spodnú bielizeň, ktorá sa stopercentne prispôsobí vášmu telu, a pomôže vám zostať v suchu.


 

Vyhrajte nad potom

Funkčné prádlo na šport by vás nikde nemalo hrýzť, škrtiť ani vyliezať. Pružný materiál sa vám maximálne prispôsobí a nebude vás nijako obmedzovať v pohybe. Všetko zostane tam, kde má. Je ľahké a priedušné, navyše pomáha udržovať stálu telesnú teplotu. Najväčšou výhodou funkčnej bielizne vhodnej na šport je jej schopnosť odvádzať vodu. Počas športu sa obvykle spotíte a je dôležité mať na sebe materiál, ktorý je na tento nápor pripravený. Spodná bielizeň alebo ponožky musia spoľahlivo odvádzať pot od pokožky a zároveň udržať telo v suchu.

 

Bielizeň, ktorá dýchaBavlnené pánske boxery s inovatívnou technológiou

Páni - či už je vaším koníčkom beh, futbal alebo posilňovňa, rozhodne pri svojich aktivitách oceníte kvalitné boxerky. Toto spodné prádlo priľne k vášmu telu ako druhá koža a zároveň vás nikde nebude škrtiť. Dámy si môžu na šport zvoliť z dvoch farieb funkčných nohavičiek 3 ACTIONS SLIP, ktoré tvarujú telo bez vzniku otlakov. Bezšvová bielizeň opäť priľne ku pokožke a zaistí vám aktívny pohyb bez obmedzení.  

 

 

 

Pozor na mykózy

Myslíte si, že zvládnete šport i v bielizni, ktorú nosíte každý deň? Omyl. Nielen, že vás pri náročnejšom pohybe môže inak pohodlné spodné prádlo škrtiť, ale u ponožiek vám hrozí aj nepríjemný zápach, v extrémnejšom prípade pleseň na nohách. Baktériám sa najlepšie darí vo vlhkom a nevetranom prostredí. Neriskujte začervenanie a svrbenie pokožky. Tohto neduhu sa budete zbavovať dlho.

 

 

 

Do tenisiek patria kvalitné ponožky

Do športových tenisiek vždy používajte kvalitné bavlnené ponožky, ktoré zvládnu udržať vaše nohy úplne suché a svieže. Nezabúdajte na to, že za normálnych okolností sa pot jednoducho odparí. V prípade chodidiel tomu ale bránia topánky, a to aj keď obsahujú perforáciu pre lepšiu cirkuláciu vzduchu. Na šport vám skvelo poslúžia tiež bambusové ponožky, ktoré vynikajú vysokou vsiakavosťou a neutralizujú zápach.