Akú spodnú bielizeň zvoliť pod plesové šaty

9. 11. 16:03

Plesová sezóna sa blíži a s ňou aj dôležité rozhodnutia. Aké šaty si vziať, aby ste boli na plese tá najkrajšia? Nezabúdajte, že dobrý dojem z vášho zovňajšku tvorí z veľkej časti tiež výber spodnej bielizne, ktorá vám musí perfektne padnúť.


 

Podprsenku vyberajte starostlivoNová Super push up podprsenka

V plesových šatách obvykle nevyzeráte cudne ako školáčka. Naopak – vyznačujú sa hlbokými dekoltmi, v ktorých sa zle sediaca podprsenka obzvlášť dobre vyníma. Štandardným nešvárom slovenských bálov sa bohužiaľ stali podprsenky so zlým obvodom, ktoré sa nositeľke zarezávajú do chrbta a i štíhlym slečnám dokážu vyrobiť nepekné záhyby, alebo príliš veľké košíčky, u ktorých očakávate, že prsia každým okamihom vypadnú z podprsenky von. Vyberte si preto takú, ktorá vám sedí nielen obvodovo, ale tiež objemovo. Vyskúšajte napríklad príjemnú push-up podprsenku, ktorá prsia zdvihne, zaoblí a prepožičia im plnosť. Do korzetových šiat si potom vždy berte podprsenku bez ramienok.

 

Bezšvové dámske nohavičky vhodné pre športZradné šaty na telo

Ak sa chystáte na ples v šatách s vystuženou sukňou, otázka nohavičiek vás pravdepodobne príliš trápiť nebude. Aj keď i v takom prípade je vhodné siahnuť po nohavičkách správnej veľkosti, aby vám nepadali alebo sa naopak nezhŕňali na miestach, kde vám to nie je dvakrát príjemné. Visia vám v skrini upnuté šaty, v ktorých každý záhyb siluety vynikne? Určite si pod ne oblečte bezšvové nohavičky, aby vám figúru nekazili obrysy spodnej bielizne. Pozor na nohavičky typu tangá. V prípade, že nie ste majiteľkou dokonalej postavy, môžu vám na bokoch vytvoriť nepopulárne „muffiny“.

 

Bez pančúch to nejdePotvrdené ako Lycra Beauty Hosiery pre účinný formujúci efek

Bez pančúch nesmiete prekročiť prah domu, inak sa dopustíte zásadného prehrešku voči etikete. Na nohách odhalíte najviac kože z celého tela, preto by ste nemali výber pančúch podceniť. U nich sa riaďte typom črievičiek, ktoré si hodláte na ples nazuť. Čakajú na vás v botníku plné lodičky? Tak to si môžete dopriať napríklad pančuchy so zoštíhľujúcim efektom, ktoré vám spevnia nohy a zamaskujú i prípadnú celulitídu. Tešíte sa, až prevetráte luxusné sandálky? Do tých si kúpte čo najtenšie pančuchy, pri ktorých nebude v otvorených topánkach vidieť špička.