5x nohavičky, ktoré vám budú slušať

20. 5. 15:03

Chcete vyzerať v spodnej bielizni čo najlepšie? Vyberte si tie správne nohavičky pre svoj typ postavy a užite si skvelý pocit a celodenné pohodlie pri ich nosení.


Klasické nohavičkydámske nohavičky

Nohavičky bežného strihu má vo svojej skrini každá žena. Patria medzi univerzálne typy spodnej bielizne, ktoré použijete pod nohavice, do sukne, v lete či v zime. Nehodia sa snáď len do nohavíc s nízkym pásom. Prídu vám až príliš klasické? Stavte na farby, vzory alebo čipku! A ak ste si obľúbili retro štýl, sú tieto nohavičky pre vás ako stvorené.

Výhoda: Hodia sa na každý typ postavy.

 

Dámske boxerkyBoxerky

Boxerky prenikli aj do dámskej bielizne. Spravidla vyzerajú ako nohavičky s nižším pásom. Často sa im hovorí aj panty nohavičky a vyčaria vám báječnú postavu. Najviac sexy budete v čipkovanej variante.

Výhoda: Slušia aj širším bokom a väčšiemu zadočku.

 

Nohavičky bokovky

Bokové nohavičky patria k najobľúbenejším kúskom dámskeho šatníka, pretože predstavujú ideálny kompromis medzi nohavičkami bežného strihu a tangami. Sú rovnako pohodlné ako klasické nohavičky, ale zároveň ich nevidieť. Nech už budete sedieť alebo budete v drepe, bokovky zostanú na svojom mieste a nebudú vykúkať z nohavíc.

Výhoda: Lepšiu bielizeň do nohavíc s nízkym pásom nekúpite.

 

Midi nohavičky

Midi nohavičky dômyselne zamaskujú väčšie bruško aj zadoček a dodajú im pevný tvar a jednotnú líniu. To oceníte predovšetkým v momente, keď si na seba oblečiete koktejlové šaty alebo iný kúsok, ktorý presne kopíruje kontúry tela. A nohavičky s vyšším pásom sa hodia aj ak trpíte častým zápalom močových ciest.

Výhoda: Schovajú väčšie bruško a spevnia stehná.

 

Tanga

Nohavičky, ktoré odhalia vlastne celý zadoček, patria medzi najerotickejšiu bielizeň vôbec. Pri výberu tang si dajte pozor, aby ste vybrali správnu veľkosť a nohavičky sa vám nezarezávali do boku. A rovnako si skontrolujte, či vám tanga nevykúkajú z nohavíc.d

Výhoda: Tanga perfektne zdôraznia váš zadoček.