4 tipy, ako tento rok osláviť Valentína originálne

5. 2. 10:05

Míňať hneď po Vianociach stovky eur za drahé darčeky a luxusné šampanské sa pravdepodobne nechce nikomu z nás. To však neznamená, že o zamilovaných oslavách môžete len snívať. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi, ako si tento sviatok užiť so všetkým a vojsť sa pritom do skromného rozpočtu.


 

Prekvapte ho

Otrepané darčeky, akými sú hodinky alebo parfumy, si schovajte na budúce Vianoce a namiesto toho radšej prebuďte svojho kreatívneho ducha. Nebojte, nikto po vás nechce, aby ste bežali do papiernictva a vracali sa do školských rokov s výtvarnou výchovou. Postačí vám dobrá pamäť, papieriky, pero a uzatvárateľné poháre, na ktoré potom nalepíte napríklad štítok s nápisom 365 dôvodov, prečo ťa milujem. Pokiaľ už teraz viete, že by ste dôvody od 10 a vyššie ťahali až z päty, pokojne si papieriky rozdeľte do farebných sekcií ako napríklad ružová: miesta, kam s tebou chcem ísť, alebo zelená: spoločné zážitky, na ktoré nikdy nezabudnem, a tak ďalej.

 

Romantika na klzisku

Nasaďte čiapku a rukavice a bežte oprášiť svoje krasokorčuliarske zručnosti na štadión alebo klzisko. Do termosky si uvarte čaj s rumom, alebo svařák, či už na zahriatie alebo na guráž, ak sa rozhodnete strihnúť si dvojitú piruetu zakončenú otočkou ... alebo bozkom.

 

Kuchár menom láska

Schválne, kedy naposledy vám spoločnými silami vzniklo pod rukami niečo dobré? Aspoň pre tentokrát, milé dámy, odpustite svojim mužom, že pri varení zašpinia utierku a rovnako tak neupadajte do mdlôb, keď nakrájajú zeleninu aj mäso jedným a tým istým nožom. Uvoľnite sa, spoločne si uvarte obľúbenú dobrotu a majte na pamäti, že občas nie je dôležitý výsledok, ale skôr proces.

 

Kúpte si novú spodnú bielizeň

Kedy inokedy sa blysnúť v neodolateľnej spodnej bielizni, než práve na Valentína? Červenou spodnou bielizňou to v obchodoch praská vo švíkoch, čo pochopiteľne nenadchne úplne každého, preto, ak neholdujete červenej, sa pokojne držte svojej obľúbenej klasiky. Či už sa rozhodnete pre akýkoľvek kúsok, nezabudnite ho okoreniť samodržiacimi pančuchami. Sú slušivé, praktické a muži z nich šalejú.

 

A ak stále ešte neviete, čím potešiť svoju drahú polovičku, pozrite sa na naše špeciálne valentínske balíčky; sviatok zamilovaných sa totiž nezadržateľne blíži.