Pančucháče

Novinky na e-shope: Vyberte si silonky, ktoré sa nezatrhnú

Večnou nevýhodou siloniek býva ich ľahké zatrhnutie - tomu je ale koniec. Skoro nezničiteľné silonky sú riešením, ktoré ocení každá žena. Už žiadne zátrhy na pančuche a náhradný pár v kabelke, stavte na silonky, ktoré sa neroztrhnú a dodajú vašej postave sexy tvary.

Čítať ďalej

Horúce vzory zimy: Ozvláštnite svoj outfit trendy silonkami

Každú zimu prichádzajú okrem mrazov a snehu aj nové trendy, ktoré nás majú pri pochmúrnom počasí zabaviť. Nie náhodou sú preto tento rok v kurze provokatívne zvieracie vzory, krikľavo červená a drobné detaily všité do siloniek. Nebojte sa výstrednosti a pozvite do svojho života nový štýl „mob wife“, inšpirovaný mafiánskymi manželkami.

Čítať ďalej

CHIC AKO PARÍŽANKA: SPOZNAJTE TAJOMSTVO FRANCÚZSKEHO ŠTÝLU OBLIEKANIA.

Trenčkot, modrý baret a sýto červené pery zakusujúce sa do chrumkavého croissantu. Takýto obrázok sa vám v hlave najskôr vykreslí, keď sa povie francúzsky štýl. Málokto už ale tuší, že ide o klišé predstavu, ktorá má s pravým štýlom Francúzok pramálo spoločného. Rozlúsknite s nami tajomstvo Parížaniek, ktoré sú vždy chic.

Čítať ďalej

Čo na ples alebo gala v roku 2023? Inšpiráciu prináša Zendaya aj Taylor Swift

Od empírovej módy s antickými prvkami cez eleganciu z čias Boženy Nemcovej až po okázalé kúsky zdobené perím a čipkou. Plesová móda sa od prvého českého bálu v roku 1840 výrazne premenila. Trendy udáva fantázia a dlhé veľkolepé róby začínajú byť ľahkým prežitkom. V akých šatách tento rok na plesoch a báloch oslníte najviac?

Čítať ďalej

Ako sa starať o pančuchy a silonky, aby dlho vydržali?

Pančuchy a silonky sú pravdepodobne najporuchovejším kúskom v dámskom šatníku. Poznáte to - chcete si vziať obľúbenú sukňu, ale reprezentatívne silonky nikde. A keď si už nejaké oblečiete, celý deň myslíte na to, aby sa vám nezatrhli. Je vám to povedomé? Potom určite oceníte tipy, ako sa starať o pančuchy či silonky, aby vydržali pekné čo najdlhšie.

Čítať ďalej

Ako konečne schudnúť - chytro, bezbolestne a dlhodobo

Ako schudnúť, ako schudnúť rýchlo, ako schudnúť ľahko - práve tieto frázy sa s príchodom nového roka zaraďujú na internete medzi najviac vyhľadávané. K tomu, aby ste konečne získali postavu svojich snov, potrebujete hlavne motiváciu a chuť zmeniť svoj životný štýl. A taktiež pár našich tipov, ktoré vás nasmerujú na správnu cestu. Tak poďme na to!

Čítať ďalej

Základy bielizníku: Ktoré kúsky by mala vlastniť každá žena?

Otvoriť šatník a mať vždy čo na seba je snom mnohých žien. Čo takto mať perfektne zostavený aj bielizník, z ktorého si vyberiete bielizeň pre akúkoľvek príležitosť? Predstavujeme vám zoznam kúskov spodnej bielizne, ktorá si miesto vo vašom šuplíku rozhodne zaslúži. 

Čítať ďalej

Jeseň v rytme hygge: Vytvorte si doma škandinávsku pohodu

Ako prekonať jesenné čľapkanice, pochmúrne počasie a hmly, ktoré práve prichádzajú? Odpoveď znie: hygge. Dánsky spôsob života je údajne tajným receptom na šťastie a nie je divu, že mu prepadol celý svet. Tak si uvarte šálku čaju, navlečte huňaté ponožky a inšpirujte sa pravou škandinávskou pohodou.

Čítať ďalej